Mainos
Mainos

Video: Orava näyttää esimerkkiä, kuinka kireällä pinna voi olla nälkäisenä

Tiedättehän sen tunteen, kun nälkä on niin hurja, ettei voi keskittyä mihinkään muuhun ennen kuin saa purtavaa? Seinäjokisen Rauno Korkiakankaan kuvaama video oravasta tarjoaa tästä täydellisen esimerkin.

– Siihen se kurre tuli syömään,mutta kyllä sitä hermostutti, kun joutui töihin nostelemaan kantta ruokaa saadakseen, Korkiakangas kertoo.

Korkiakangas asensi alkukeväästä ruoka-automaatin kotinsa takapihalla säännöllisesti vierailevalle oravalle. Aiemmin kurre oli päässyt kuokkimaan vapaammin lintujen ruokintamökistä.

– Siitä se idea lähti, kun orava kävi siellä, viskoi kansia tieltään ja heitti linnunsiemeniä ympäriinsä.

Korkiakangas nikkaroi laavullaan puisen kannen, jota ei niin vain irti viskellä. Parilla bodausliikkeellä kurre saa kuitenkin käpälänsä maukkaaseen maapähkinä-auringonkukansiemensekoitukseen.

– Hyvässä kunnossa on, oikein turkki kiiltää kun saa hyviä öljyjä, Korkiakangas naurahtaa.

Kohta miehellä lienee edessään pienemmän automaatin nikkarointi edellisen rinnalle. Kurren mukana on nimittäin kuljeskellut pienempi kaveri, kenties poikanen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme