Mainos
Mainos

Video: Pellepartio irvailee Odinin sotilaille - "Täytämme poliisin saappaat liikavarpaillamme"

Pellepartio Loldiers of Odin marssi eilen illalla Tampereen kaduilla vastaiskuna maahanmuuttovastaiselle katupartiotoiminnalle. Hulvaton klovnien komppania kertoo olevansa vaaraksi kaikelle synkkyydelle.

– Kuulimme huhua, että kaduilla partiointi on trendikästä ja ihan kaikkien ihmisten ja eläinten parhaaksi, joten mekin kokosimme omat kompastelevat valiojoukkomme, kerhon pääsihteerin alivara-apulainen Klaara Klovni toteaa pellepartion virallisessa tiedotteessa.

Loldiers of Odin kertoo partioidessaan nähneensä kaupungilla myös toisenlaista partiotoimintaa, viitaten kantasuomalaisten liikkumista turvaavaan Soldiers of Odin -katupartioon. 

– Lisäksi siellä nähtiin palelevia puluja, ripeä rusakko, päihtyneitä paariinmenijöitä ja routaisia rotvalleja. Ja kivoja koiria, Loldiers of Odin veistelee.

Harrastuksekseen Loldiers of Odin kertoo muun muassa keppihevosilla ratsastuksen.

– Lempivärejämme ovat pinkki, oranssi, sininen, pinkki ja vihreä, mutta hauskuutamme kaikkia väriin katsomatta.

Youtubessa julkaistulla videolla pellepartio ilakoi partioinnille lähteneille Soldiers of Odin -katupartiolaisille muun muassa leikkien ja laulaen heidän ympärillään. Pellepartio kertoo tulevansa paikalle pyytämättä ja yllätyksenä – ja yllättyneiltä Odinin sotilaat näyttivätkin. 

– Olemme poliisin punaiset nenät ja valtavat korvat, ja täytämme poliisin saappaat liikavarpaillamme. Toisen kaupungilla tavatun partion tapaan pidämme myös valkoisista asioista, kuten lumesta, valkokaulustyöntekijöistä, valkovuokoista, valkohaista, valkuaisista, a4-paperista (myös muut koot ok), maitovalaista ja vaniljajäätelöstä, pellepartio Loldiers of Odin kuvailee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme