Mainos
Mainos

Video: Pikkuinen kettu seikkaili Helsingin rautatieasemalla – sai järjestyksenvalvojat peräänsä

Richardin, 17, elokuvailta sai odottamattoman huipennuksen, kun hän törmäsi kaupunkikettuun keskellä vilkkainta Helsinkiä.

Richard Bethell oli perjantaina viettämässä aivan tavallista elokuvailtaa Helsingin keskustassa. Hän, kuten moni muukin suomalainen, oli valinnut teatterien ohjelmistoista uusimman James Bond -elokuvan – mutta toisin kuin monen muun, Richardin ilta ei huipentunut elokuvan ratkaisun hetkiin.

Kotimatkallaan, Helsingin päärautatieasemalla, Richard huomasi, että järjestyksenvalvoja katsoi herkeämättä raiteille. Kun hän seurasi järjestyksenvalvojan katsetta, hän huomasi raiteilla pienen ketun.

– Olihan se tosi hauskaa ja yllättävää, Richard kuvailee.

Järjestyksenvalvoja seurasi Richardin mukaan ketun liikkeitä ja yritti estää sitä juoksemasta ihmisten sekaan ennen kuin eläin olisi haettu pois. Tehtävä ei kuitenkaan onnistunut: kettu hyppäsi laiturille ja lähti juoksemaan sitä pitkin.

– Aika monet ottivat kuvia ja osa säikähtikin.

Lopulta kettu kipitti Kaisaniemen suuntaan – järjestyksenvalvojat perässään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme