Mainos
Mainos

Video: Tätä sakkia yksi räntämyräkkä ei estele! Unelmien liikuntapäivää ei vietetty unelmien säässä

Tänään on vietetty unelmien liikuntapäivää, jonka ideana on, että ihmiset järjestävät omia liikuntahetkiään ja kutsuvat muita mukaan osallistumaan. Räntämyräkkäkään ei estänyt intoutumasta liikunnan iloihin Helsingissä.

Eri puolilla Suomea on ollut tarjolla muun muassa keppijumppaa, aktiivista välituntia työikäisille, koko perheen sukellusta, letkajenkkaa 100 hengen voimin ja senioreiden kevätkarkeloita.

– Unelmien liikuntapäivä tuo erinomaisesti esiin sitä, kuinka iso osa niin arjen liikkumisesta kuin liikunnan ja urheilun harrastamisesta on sen mahdollistama yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen hauskuus. Omanlaisen unelmatapahtuman voi toteuttaa kuka tahansa - paikallinen yhdistys, yritys, urheiluseura, työporukka tai yksityishenkilö, Matleena Livson Olympiakomiteasta sanoo.

Vuosi sitten toteutettu ensimmäinen Unelmien liikuntapäivä sai huippusuosion, kun yhden päivän aikana tapahtumia toteutettiin yli 2 000. Myös tänä vuonna tapahtumia on järjestetty paljon.

Työterveyshuoltoon erikoistunut Heltti järjesti aktiivisen välitunnin Helsingissä Esplanadin puistossa. Vaikka taivaalta satoi räntää, ohikulkijat olivat valmiita osallistumaan liikunnan riemuun.

Oikeaa asennetta vallitsevaan säätilaan tarjoili aamun Huomenta Suomessa myös meteorologi Pekka Pouta. Jos et ole vielä nähnyt huippusuosittua videota, katso se tästä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme