Mainos
Mainos

Video: Turussa mitellään pesäpallon maailmanmestaruudesta – Intia innokkaana haastajana

Turun Kupittaan kentällä mitellään loppuviikosta pesäpallon maailmanmestaruudesta. Mukana on tänä vuonna ensi kertaa uusi, innokas haastaja – Intia.

Eilen alkaneessa pesäpallon maailmancupin A-lohkossa Intia kohtasi Kupittaan kentällä Viron joukkueen. Intialaiset tekivätkin heti ensimmäisessä pelissään yhden ennätyksen, nimittäin joukkue keräsi historiansa ensimmäiset maailmancup-pisteet. Pelin nimikin alkaa olla hallussa.

– Aiemmin sanoimme pesapalli tai pesapollo, mutta tarkistin Youtubesta, että se on pesäpallo, nauraa Intian pesäpallojoukkueen toiminnanjohtaja Chetan Pagawad.

Viikonloppu näyttää, miten intialaisjoukkue yllättää, mutta joukkueen toiminnanjohtaja arvelee peliriemun jatkuvan tulevaisuudessakin.

– Intialaisia on noin 1,25 miljardia ja siitä nuoria on 30–40 miljoonaa. Jos tästä joukosta löydämme 10 000 pelaajaa, niin saamme hienon joukkueen, hymyilee Pagawad.

Pagawad arvelee, että Intia nähdään vielä voittajana. Katso videolta, miten pelit sujuivat ja milloin Pagawad veikkaa Intian olevan maailmanmestari.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme