Mainos
Mainos

Video: Yllätys mansikkalaatikolla – pörröinen varas kiinni rysän päältä

Herrakunnan tilalla Perttelissä koettiin eilen ihastuttava yllätys, kun pihalle jääneestä kylmiöstä löytyi pieni orava mutustelemassa mansikoita.

– Se oli varmaan jo litran vedellyt, käynyt useampaan otteeseen herkuttelemassa, kertoo Sari Jaakola Herrakunnan Lammas Oy:stä.

Jaakola oli eilen ollut miehensä kanssa ulkona, kun lampolalle lähdössä ollut mies huomasi talon päädyssä olevassa kylmiössä liikehdintää. Hän huusi vaimonsa katsomaan, ja yhdessä he seurailivat pörröhännän touhuja.

– Se sai tökättyä liukuovea sen verran rakoselleen, että pääsi pujahtamaan kylmiöön ja sieltä pois, Jaakola kertoo.

Lopulta Jaakola raotti kylmiön ovia sen verran, että orava lähti omille teilleen herkkupaikan luota. Mansikat kuitenkin jätettiin oravan syötäväksi pienempiin kuppeihin, koska se oli ehtinyt niissä jo peuhuta.

– Se orava on nuori pikku sälli, vasta pesästä lähtenyt jamppa, joka varmaankin etsii omaa reviiriään. Jospa se jäisi meille, kun löysi tällaisen mansikkapaikan!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme