Mainos
Mainos

Videoanalyysi kokoomuksen puheenjohtajakisasta: Puolueen sisällä on jännitettä

MTV:n politiikan toimituksen mukaan kokoomuksen sisällä on selvästi jännitettä. Politiikan toimittajat Juha Kaija ja Johanna Tuuri pohtivat videolla, puhdistaako puheenjohtajakisa ilmaa.

rittelee, että kokoomuksessa kytevä tyytymättömyys puolueen nykyiseen puheenjohtajaan Alexander Stubbiin liittynee ennemmin hänen persoonaansa ja johtamiseensa kuin puolueen linjaan.

– Stubbilta kaivattaisiin vakavampaa otetta ja jämäkämpää johtamista. Hänen persoonansa jakaa helposti mielipiteitä.

Tyytymättömyyden tuominen julkisuuteen puheenjohtajakisan yhteydessä voi Kaijan mukaan puhdistaa ilmaa. Kiinnostavaa on kuitenkin nähdä, jääkö se itämään, jos Stubb voittaa.

Kaija pitää Stubbin voittoa yhtä mahdollisena kuin tänään puheenjohtajakisaan ilmoittautuneen sisäministeri Petteri Orponkin.

– Kisasta Orpon ja Stubbin välillä odotetaan melko tasaväkistä. Stubb teki viimeksi erittäin hyvän kampanjan, vaikka Jan Vapaavuorta pidettiin lähes varmana voittajana.

Katso koko analyysi yllä olevalta videolta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme