Mainos
Mainos

Viekö kovaääninen auto mystisesti kadonneen Mikan jäljille?

Poliisi kaipaa vihjeitä lokakuun viimeisenä yönä Saarijärven Kalmarin alueella kaasutelleesta kovaäänisestä autosta. Auto voi liittyä mystisesti kadonneen Mika Oinosen kohtaloon.

Naapuri kuulivat auton pysähtyvän ja kiihdyttävän lujaa Oinosen kotipihan läheisyydessä samoihin aikoihin, kun Oinosen olisi pitänyt palata ravintolasta kotiin. Havainto tehtiin varhain aamuyöllä.

Poliisi on muun muassa pysäytellyt kovaäänisten "kyläralliautojen" omistajia Saarijärvellä, jotta kuljettaja tavoitettaisiin. Toistaiseksi etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. Kukaan pysäytetyistä ei ole ollut Kalmarin alueella kolmen-neljän aikaan sunnuntaiaamuna.

Saarijärveläinen koneistaja Mika Oinonen katosi loka-marraskuun vaiheessa ollessaan matkalla ravintolasta kotiin. Tuttavat näkivät hänet viimeisen kerran, kun hän lähti ravintola Seurahuoneelta valomerkin aikaan.

Viimeinen varma silminnäkijähavainto vuonna 1981 syntyneestä miehestä on vanhan Vallivaaran kaupan kohdalta, kun hän oli taittamassa matkaa kävellen, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Reima Rossi Keski-Suomen poliisista.

Poliisi on saanut varsin niukasti vihjeitä Oinosen liikkeistä. Omaiset ovat luvanneet palkkion Mika Oinosen löytymiseen johtavasta vihjeestä.

- Olemme edelleen kiitollisia kaikista tiedoista tapaukseen liittyen. Myös Oinosen kotitalon läheisyydessä kuullusta kovaäänisestä autosta toivomme vihjeitä. Voi hyvin olla, ettei auto liity katoamiseen millään tavalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme