Mainos
Mainos

Viestintäammattilainen lyttää Finnairin viestinnän palkkiokohussa

Suomen suurimman viestintätoimiston Hill+Knowltonin toimitusjohtaja Tarja Jussila sanoo Finnairin epäonnistuneen pahoin johdon palkkiokohun viestinnässä.

- Ei tämän päivän toimintaympäristössä yritykset eikä niiden johto voi ajatella, että ei pidettäisi kahdesta periaatteesta kiinni, jotka ovat avoimuus ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassa, Jussila sanoi Huomenta Suomessa.

Jussilan mukaan yrityksen ei pidäkään kertoa kaikkea julkisuuteen, mutta Finnair voisi muuttaa tiedotuksellista linjaansa avoimemmaksi.

- Ehkä voisi olla vähän avoimempi kuin on ollut nyt, mutta täytyy muistaa, että kyseessä on pörssiyhtiö. Ihan kaikki asiat eivät kuulu talon ulkopuolelle. Tämä ehkä ylätason neuvona, mitä ulkopuolisena voi antaa, Jussila kommentoi.

Finnair pitää tänään yhtiökokouksensa Helsingissä. Kokouksessa hallitus antaa selvityksen toimitusjohtaja Mika Vehviläisen asuntoetua koskevasta päätöksenteosta. Lisäksi kokouksessa valitaan uusi hallitus.

(MTV3)

Katso toimitusjohtaja Tarja Jussilan haastattelu: (Huomenta Suomi 28.3.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme