Mainos
Mainos

Viestintävirasto: Tv-lupatarkastukset jatkuvat tavalliseen tapaan, toistaiseksi

Viestintävirasto kehottaa jatkamaan lupamaksujen maksamista. Tv-lupamaksuissa ei ole vielä tapahtunut muutoksia. Tuoreessa hallitusohjelmassa leikkauslistalle on laitettu tv-lupatarkastukset. Näistä olisi tarkoitus luopua kokonaan.

– Tv-maksuvelvollisuus jatkuu tämän hetkisen lainsäädännön mukaan eikä lupaa kannata irtisanoa, painottaa Viestintäviraston pääjohtaja Asta Sihvonen-Punkka.

Uuden hallituksen leikkauslistalla on mainittu, että tv-lupien tarkastamisesta luopuminen toisi 11 miljoonan euron säästöt. Sihvonen-Punkka sanoo, että koko tv-maksuhallinnon pyörittäminen maksaa vuodessa 10,6 miljoonaa euroa.

Sihvonen-Punkan mukaan kaikki lupa-asioista koskevat asiat ovat vielä auki.

– Tv-lupatarkastukset jatkuvat ilman muutoksia. Meillä on 65 tarkastajaa, jotka tekevät työtä sivutoimisesti. Joukossa on paljon poliiseja ja haastemiehiä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot