Mainos
Mainos

Vihaviesteistä avautuneelle kansanedustajalle palautevyöry – tukea, lohtua ja avuntarjouksia

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari kirjoitti eilen sunnuntaina Facebook-sivulleen saaneensa miehiltä lukuisia vihaviestejä, joissa kohdistettu uhkailua häneen ja hänen lapsiinsa.

Vihaviesteistä ja uhkailusta julkisesti kertominen poiki Karille satojen palautteiden vyöryn.

– Olette tukeneet, lohduttaneet, kannustaneet ja tarjonneet apuanne. Te olette halunneet muistuttaa minua siitä, että nämä vihaa täynnä olevat miehet, jotka terrorisoivat naisia netissä, eivät edusta tämän maan enemmistöä, Kari kirjoittaa Facebookissa.

Hän kertoo arvostavansa erityisesti viestejä, jotka ovat tulleet hänen kanssaan politiikasta eri mieltä olevilta ihmisiltä. Viestittäjät ovat kertoneet haluavansa puolustaa Karin oikeutta tehdä politiikkaa ilman pelkoa, vaikka hän ajattelisikin asioista eri tavalla.

– Kiusaaminen ja vihateot saadaan loppumaan vain sillä, että hyvät ihmiset kieltäytyvät olemasta hiljaa. Tässä maassa on niin paljon hyvyyttä ja halua auttaa.

– Kiitos ystävät tuesta. Te teette tästä maasta paremman paikan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme