Mainos
Mainos

Vihreä liitto torjuu epäilykset Greenpeace-yhteistyöstä

Vihreä liitto ja SAK:lainen Puu- ja erityisalojen liitto jatkavat kiistelyään luonnonsuojelujärjestö Greenpeacen toiminnasta.

Vihreän liiton puoluesihteeri Ari Heikkinen torjuu Puuliiton puheenjohtajan Kalevi Vanhalan epäilykset siitä, että vihreät toimivat Greenpeacen poliittisena siipenä.

Vanhala sanoi eilen, että vihreiden suhde ympäristöjärjestö Greenpeaceen tulisi selvittää. Puoluesihteeri Heikkisen mukaan Vanhalan vihjailut menevät metsään. -Vihreä liitto Greenpeacen tekemisiin ole osallistunut eikä ainakaan minun puoluesihteerikauteni aikana (1997 lähtien) tukenut eurollakaan sen toimintaa. Tuskinpa ennen sitäkään.

Heikkisen mukaan vihreät eivät mitenkään osallistuneet edes Greenpeacen kampanjaan. Hän korostaa, että vihreässä liitossa metsäkysymyksiin suhtaudutaan hyvin samaan tapaan kuin akatemiaprofessori Ilkka Hanski eilisessä Helsingin Sanomien yliökirjoituksessaan. Sen mukaan on helpompi harkita luonnonsuojelun vaihtoehtoja, jos lähtökohdaksi otetaan paras mahdollisen tutkimustieto.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme