Mainos
Mainos

Vihreät alentaisivat junamatkan hintaa

Vihreät arvostelevat hallituksen budjettiesitystä muun muassa siitä, että siinä leikataan rauhanjärjestöjen sekä kulttuuri- ja mielipidelehtien valtiolta saama tukea.

Vihreät ehdottavat, että rautateiden kaukomatkojen lipunhintoja alennettaisiin 10 prosenttia. Alennus rahoitettaisiin valtion verovaroilla. Ehdotus sisältyy vihreiden tänään julkistamaan varjobudjettiin.

Vihreät myös luopuisivat osasta hallituksen ehdottamia veronalennuksia, mutta korottaisivat alkoholi- ja tupakkaveroja sekä jäteveroa. Lisärahaa vihreät ehdottavat muun muassa kuntien palveluihin sekä eräiden pienimpien sosiaalietuuksien korottamiseen.

Vihreät arvostelevat hallituksen budjettiesitystä myös siitä, että siinä leikataan rauhanjärjestöjen sekä kulttuuri- ja mielipidelehtien valtiolta saama tukea. Vihreiden varjobudjetissa nämä leikkaukset on peruttu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme