Mainos
Mainos

Vihreät alentaisivat junamatkan hintaa

Vihreät arvostelevat hallituksen budjettiesitystä muun muassa siitä, että siinä leikataan rauhanjärjestöjen sekä kulttuuri- ja mielipidelehtien valtiolta saama tukea.

Vihreät ehdottavat, että rautateiden kaukomatkojen lipunhintoja alennettaisiin 10 prosenttia. Alennus rahoitettaisiin valtion verovaroilla. Ehdotus sisältyy vihreiden tänään julkistamaan varjobudjettiin.

Vihreät myös luopuisivat osasta hallituksen ehdottamia veronalennuksia, mutta korottaisivat alkoholi- ja tupakkaveroja sekä jäteveroa. Lisärahaa vihreät ehdottavat muun muassa kuntien palveluihin sekä eräiden pienimpien sosiaalietuuksien korottamiseen.

Vihreät arvostelevat hallituksen budjettiesitystä myös siitä, että siinä leikataan rauhanjärjestöjen sekä kulttuuri- ja mielipidelehtien valtiolta saama tukea. Vihreiden varjobudjetissa nämä leikkaukset on peruttu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot