Mainos
Mainos

Vihreät lisäelvytyksen kannalla

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoi puoluekokouksessa Jämsässä, että Vihreät on valmis "joidenkin satojen miljoonien eurojen" lisäpanostuksiin kasvuun ja työllisyyteen minihallitusneuvotteluissa.

Niinistön mukaan lisäpanostukset voisivat olla homekouluremontteja, raideinvestointeja ja itsensä työllistäjien sosiaaliturvan parantamista.

Vihreiden puheenjohtajan mielestä lisäpanostuksia voisi harkita, koska kotimainen kysyntä näyttää olevan ensi vuonna vaikeassa tilanteessa.

SDP:n uusi puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne on vaatinut lisärahaa elvytykseen. Minihallitusneuvottelut käydään sen jälkeen, kun pääministeripuolue kokoomus on valinnut uuden puheenjohtajan ensi viikon lopulla.

Niinistön mukaan Vihreät pysyy hallituksessa, jos hallituksen ydinvoimalinja pysyy voimassa, eli lisäydinvoimaesityksiä ei anneta eduskunnalle.

Puoluekokousväki syttyi tänään erityisesti ilmastolain eilisestä hyväksymisestä. Niinistön hehkutus asiasta puheessaan sai salin osoittamaan suosiotaan seisten.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme