Mainos
Mainos

Vihreät nuoret pesevät kätensä Markus Drakesta

Vihreät nuoret ja opiskelijat (ViNO) ovat syrjäyttäneet puheenjohtajansa, kansanedustajaehdokas Markus Draken, koska tämä käytti kannabista julkisesti vihreiden vaalimökillä Helsingissä viime viikon torstaina.

Vihreiden nuorisojärjestön hallitus ilmoitti, ettei pidä tällaista käytöstä kansanedustajaehdokkaalle ja puheenjohtajalle sopivana. Hallitus päätti Draken hyllyttämisestä yksimielisesti eilen.

Toistaiseksi ViNOn puheenjohtajina järjestöä edustavat Heini Salmela ja Anne Hilde'n. ViNOn puheenjohtajiston ja hallituksen luottamusta arvioidaan seuraavan kerran yhdistyksen kevätkokouksessa 29. maaliskuuta.

Vihreiden puheenjohtaja Osmo Soininvaara on jo aiemmin todennut, että Draken ottaminen kansanedustajaehdokkaaksi oli puolueelta virhe. Soininvaara on useamman kerran joutunut vakuuttamaan, ettei Draken huumemyönteinen linja edusta puolueen mielipidettä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme