Mainos
Mainos

Vihreät paheksuvat vasemmistoliiton lokalinjaa Nato-keskustelussa

Vihreiden puheenjohtaja, ympäristöministeri Ville Niinistö paheksuu vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen presidentinvaalilkampanjaa. Niinistön mukaan Arhinmäki yrittää Nato-vastaisia ääniä kalastelessaan leimata vihreiden ehdokaan Pekka Haaviston Nato-intoilijaksi.

– Mielestäni on aika inhottavaa ja epäreilua väittää oman kannatuksen lisääntymisen toivossa, että joku toinen ihminen edustaa jotakin muuta kuin mitä hän edustaa. Sellainen ei ole arvokasta, se ei ole presidentillistä, ja uskon, että ihmiset näkevät sen läpi, Niinistö sanoi MTV3:n Torstaikabinetissa.

Ville Niinistö korostaa, että Haavisto tunnetaan maailmalla rauhantekijänä ja Suomessa liittoutumattomuuden kannattajana eivätkä vasemmistoliiton puheet tätä muuta.

– Vasemmistoliitto haluaa kannatusta heiltä, jotka vastustavat Natoa henkeen ja vereen ja siksi antavat ymmärtää, että vastustaisivat Natoa oikeaoppisimmin. Mielestäni se on aika hölmö keskustelu, Ville Niinistö sanoi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme