Mainos
Mainos

Vihreiden energialinjaukset puhuttavat päättäjiä

SAK:laisen metalliliiton sihteeri Erik Lindfors moittii vihreiden energialinjauksia.

Lindforsin mukaan kyse on avoimesta sodanjulistuksesta suomalaiselle teollisuudelle ja sen työntekijöille. Hänen mielestään vihreiden puheenjohtajan Osmo Soininvaaran lausunto "savupiipputeollisuuden" alas ajamisesta on vastuutonta puhetta työllisyyden, elintason ja hyvinvoinnin kannalta.

Eilen vihreiden energiapuheet tuomitsi TT:n toimitusjohtaja Johannes Koroma.

Itälä vetoaa vihreisiin ydinvoimapuheissa

Kokoomuksen puheenjohtaja, sisäministeri Ville Itälä toivoo, etteivät vihreät käytä ydinvoimaratkaisua Suomen mustamaalaamiseen ulkomailla. Itälä sanoo Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa, että ratkaisu on kansallinen. Hän ei itse usko päätöksen vaikuttavan Suomen maineeseen.

Itälän mukaan vihreät ovat tuoneet jo voimakkaasti esiin Suomen kansainvälisen aseman ja siten Suomea on mustamaalattu. Itälä ei osallistunut hallituksen ydinvoimaäänestykseen ulkomaanmatkansa vuoksi. Hän sanoo kannattavansa lisäydinvoiman rakentamista ympäristösyistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme