Mainos
Mainos

Vihreiden kannatus selvässä nousussa

Vihreän liiton puoluekannatus on noussut. Tuoreen mielipidetiedustelun mukaan vihreitä kannatti elokuussa 12,1 prosenttia haastatelluista, kun tavallisesti vihreiden kannatus on ollut noin 10 prosenttia.

Myös keskusta ja sosiaalidemokraatit ovat kohottaneet puoluekannatustaan. Kyselyn mukaan keskustaa kannatti elokuussa 23,2 prosenttia ja SDP:tä noin 24,1 prosenttia haastatelluista. Kesäkuussa keskustan kannatus oli 22,1 prosenttia ja SDP:n 23,9 prosenttia.
Kokoomuksen kannatus on tutkimuksen mukaan laskussa. Kokoomusta kannatti elokuussa 19,3 prosenttia kyselyyn vastanneista. Kesäkuussa kokoomuksen kannatus oli 21,1 prosenttia.
Vasemmistoliiton kannatus on pysynyt ennallaan. Noin yhdeksän prosenttia haastatelluista ilmoitti kannattavansa vasemmistoliittoa.
Taloustutkimus teki kyselyn Ylen Radiouutisille.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot