Mainos
Mainos

Vihreiden Niinistö haukkuu Grahn-Laasosen: Ympäristöhäpeän päivä

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo, että soidensuojeluohjelman lykkääminen tarkoittaa hallitukselle täydellistä ympäristöhäpeän päivää.

Ympäristöministeri, kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen ilmoitti tänään, että soidensuojeluohjelmaa valmistelevan työryhmän toimikautta venytetään ensi syksyyn.

Niinistö pitää toimintaa kaikkien lupausten rikkomisena, koska soidensuojelulaki oli hallitusohjelmassa ja sitä oli valmisteltu vuosia.

– Olen todella järkyttynyt, että hallitus kehtaa tehdä tällaista ja vielä perjantai-iltapäivänä Fennovoima-äänestyksen jälkeen, kun ministeri aikoo karata Limaan ilmastoneuvotteluihin, ettei hän edes halua tästä keskustella.

Niinistön tulkinnan mukaan kokoomus haluaa pestä kätensä koko soidensuojelusta.

– Tämä ministeri päättää, ettei hän toteuta sitä ainoaa suomalaisen luonnon kannalta keskeistä tehtävää, joka hänen ministerinkaudelleen osuu, vaan lykkää sen seuraajalleen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme