Mainos
Mainos

Vihriälä: Otin tukea ymmärtämättömyyttäni

Keskustan entinen kansanedustaja Jukka Vihriälä on kommentoinut MTV3:n uutisille eroaan Raha-automaattiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajan paikalta.

Vihriälä oli vastaanottanut RAY:n avustamalta Nuorisosäätiöltä vaalitukea vaikka itse istui samaan aikaan RAY:n hallituksen johdossa. Vihriälän mukaan kyseessä oli ymmärtämättömyys.

- Kannatusyhdistykseni oli myynyt Nuorisosäätiölle vastikkeellisia tauluja. Nyt olen tehnyt oman ratkaisun, ja katson että olen tehnyt tässä suhteessa väärin.

Vihriälän mukaan Nuorisosäätiö osti tauluja arviolta muutamilla tuhansilla euroilla, mutta huomauttaa ettei osaa sanoa taulujen lukumäärää tai niiden hintoja

- Minua ei pyydetty jättämään tehtävääni, vaan jätin tehtävän oma-aloitteisesti. Olen jättänyt tänään valtioneuvostolle eropyynnön, toteaa Vihriälä.

Vihriälä sanoo, että kaikki toiminta on ollut kuitenkin laillista. Hän kommentoi nyt jatkavansa eläkepäiviään ja hoitavansa kunnallisia ja maakunnallisia luottamustehtäviään.

(MTV3)

"NYT VOIN KULKEA PÄÄ PYSTYSSÄ"

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme