Mainos
Mainos

Viikonlopuksi auringonpaistetta etelään ja sadetta pohjoiseen

MTV3:n meteorologi Pekka Poudan mukaan viikonloppu näyttää Etelä-Suomessa aika aurinkoiselta.

– Lauantai-illan aikana kuurosadealue kulkee pääkaupunkiseudun ylitse, muuten sateet ovat aika paikallisia viikonlopun aikana.

Lounais-Suomessa viikonloppu on niin ikään pääosin aurinkoinen.

– Lauantaina Lounais-Suomeen kulkee sadekuuroalue, jonka mukana voi tulla mahdollisesti ehkä jopa ukkosia, mutta muuten sää on poutainen, Pouta sanoo.

Länsirannikolla launtaina aamulla sää on sateinen. Keski-Suomessa sää pysyy poutaisena, mutta pilvisyys lisääntyy vähitellen.

– Sadekuuroalue kulkee itään päin ja jo lauantai-iltaan mennessä Tampereen kohdalla selkenee. Sunnuntai aamu on poutainen, Pouta ennustaa.

Itä-Suomessa Pouta enteilee kuivempaa viikonloppua.

– Yhtenäiset sateet ovat ohitse. Paikallisia iltapäiväkuuroja voi mahdollisesti tulla viikonloppuna. Sunnuntain vastaisena yönä yksi vähän laajempi sadekuuroalue liikkuu siitä ylitse, mutta muuten on kuivempaa.

Oulun korkeudella viikonloppu on osittain aurinkoinen ja viileä. Pohjois-Lapissa on koleaa ja sateista.

– Lauantaina tilanne pysyy poutaisena Oulussa, mutta mitä pohjoisempana ollaan niin sitä enemmän taivaalla pilviä näkyy, summaa Pouta.

Katso oman alueesi viikonlopun sääennuste:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme