Mainos
Mainos

Viileä sää hillitsi nuorten juhlintaa

Koulujen päättymispäivää on juhlittu vilkkaasti koko maassa.

Nuorison kesäloman alkaminen on pitänyt poliisin ja pelastuslaitoksen kiireisenä viime yönä. Häiriökäyttäytyminen ja pahoinpitelyt työllistivät poliisia koko maassa. Vakavilta välikohtauksilta on kuitenkin tiettävästi vältytty.

Maan itä- ja pohjoisosissa viileä sää ja paikoittaiset sateet hillitsivät juhlivien nuorten menoa. Tuulinen ja kolea keli ajoi nuoret sisätiloihin suosituilta rannoilta myös pääkaupunkiseudulla puolen yön jälkeen. Vielä illalla ihmisiä oli runsaasti liikkeellä kaupunkien keskustoissa.

Esimerkiksi Helsingissä nuoret kokoontuivat puistoihin ja Hietaniemen uimarantaan. Kaupungin nuorten auttamisoperaatiosta kerrotaan, että illan ja aamukolmen välisenä aikana partiot auttoivat 173 nuorta. Ensiapua tarvitsi 39 henkeä ja suoraan sairaalaan toimitettiin seitsemän nuorta. Selviämisasemalla kävi yön aikana lepäämässä kuusi alaikäistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme