Mainos
Mainos

Viileän sään takia kaupan odotetaan tänään käyvän

Kaupoissa odotetaan tästä päivästä vilkasta.

- Tämä juhannussunnuntaihan on poikkeuksellisen viileä ja kyllä ihan selvästi huomaa, että verrattuna lämpimiin juhannussunnuntaihin, niin tästä tulee selvästi vilkkaampi kauppapäivä. Enemmän ihmisiä on jäänyt kaupunkiin, kertoo Tampereen Stockmannin tavaratalon johtaja Eija Vartila.

Lisäksi ainakin Tampereella on turisteja paljon liikkeellä.

Kesän alennusmyynnit ovat jo täydessä vauhdissa. Ne pyörähtivät käyntiin tänä vuonna jo ennen juhannusta.

Kaupan liiton toimitusjohtajan Juhani Pekkalan mukaan se kertoo osin kaupan vaikeasta tilanteesta. Erikoiskaupan liiton toimitusjohtaja Tiina Oksala arvioi, että kyseessä on pysyvä ilmiö.

Ennen kiihkeintä lomakautta alkavalla alennusmyynneillä halutaan varmistaa muun muassa se, että asiakkaat ovat alen aikana vielä kaupungissa shoppeilemassa.

Vartila arvioi, että alet houkuttelevat kansaa edelleen.

- Kyllä tälläisena taloudellisena aikana myös hinnan merkitys korostuu. Eli ehdottomasti alennusmyynnit vetävät, vaikkakin erilaisia tarjouksia on ympäri vuoden on. Alennusmyynnit ovat kuitenkin aika se isoin kampanja.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme