Mainos
Mainos

Viime vaaleissa Keminmaan äänikuningas – Väyryselle luvassa valtuustopaikka Helsingissäkin

Veteraanipoliitikko Paavo Väyryselle näyttää avautuvan paikka Helsingin valtuustossa.

Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen on ehdolla kaupungin kasvun rajoittamista ajavan Terve Helsinki -ryhmän ehdokkaana, joka on muodostanut vaaliliiton kristillisdemokraattien kanssa.

Kun Helsingin äänistä oli laskettu vajaat 40 prosenttia, oli Väyrynen kerännyt vajaat 500 ääntä, mikä toisi hänelle vaaliliiton valtuustopaikoista toisen. Kristillisdemokraattien Mika Ebeling oli myös menossa läpi, reilulla 640 äänellä.

Vuoden 2012 kuntavaaleissa Väyrysestä tuli keskustan listoilta Keminmaan äänikuningas, 286 äänellä.

Paavo Väyrysen kansalaispuolueen jäsenistä koostuva liike oli vaaliyhteistyössä kristillisdemokraattien kanssa, mutta liike irtisanoutui yhteistyiöstä 29. maaliskuuta.

Kristillisdemokraatit poistivat vaalimainoksistaan Terve Helsingin ehdokkaita, koska he olivat toimineet puolueen arvojen vastaisesti.

MTV.fi seuraa netissä vaalien tuloslaskentaa, ehdokkaiden läpimenoa ja kiinnostavimpia ilmiöitä reaaliaikaisesti.

MTV Uutiset seuraa vaali-iltaa nettilivessä mtv.fi-sivustolla sekä katsomo.fi-palvelussa alkaen kello 19.55. MTV3-kanavalla vaalitulosta puidaan alkaen kello 21.05, ja tätäkin lähetystä voi seurata netistä tai katsomosta.

Seuraa oman kuntasi ja ehdokkaasi tilannetta oikeusministeriön vaalit.fi-palvelusta

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme