Mainos
Mainos

Viime viikonloppu oli Helsingin poliisilla kesän vilkkain

Mennyt viikonloppu oli Helsingin poliisilla kesän vilkkain; perjantaista eiliseen kirjattiin noin 1800 tehtävää. Se on noin 350 tehtävää enemmän kuin kesäviikonloppuna keskimäärin, vaikka koko kulunut kesä on helteisyydessään tuonut poliisille tavallista enemmän töitä.

-Elokuun ensimmäinen viikonloppu oli myös erittäin vilkas, mutta nyt tehtäviä oli vielä enemmän, kertoo komisario Jouko Asp Helsingin poliisista.

Helsingissä oli viikonvaihteen aikana useita tapahtumia, muun muassa Suomi-Ruotsi-maaottelu sekä Helsingin Juhlaviikkojen tilaisuuksia. Tehtäviä oli tavalliseen tapaan laidasta laitaan, mutta ratti- ja ruorijuoppoja oli varsin paljon.

Suurin osa tehtävistä aiheutui häiriökäyttäytymisestä eli juoppoporukoiden ja päihtyneiden nuorten nahistelusta ja tappelusta.

Poliisin voimavarat olivat koko viikonvaihteen äärirajoilla. Poliisin tulo paikalle kesti tämän takia joskus kauemmin kuin tavallisesti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme