Mainos
Mainos

Viinanen arvioi uudelleen Pohjolan irtisanomisia

Vakuutusyhtiö Pohjolan pääjohtaja Iiro Viinanen on arvioinut uudelleen yhtiön irtisanomistarvetta. Pohjola tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kouluttautua uudelleen yhtiössä avoinna oleviin tehtäviin.

Pääjohtaja Viinanen kertoo arvioineensa tilannetta uudelleen julkisen keskustelun ja Pohjolan asiakkaiden voimakkaiden reaktioiden vuoksi. Viimeksi tänään toimihenkilökeskusjärjestö STTK ehdotti, että ammattiliitot vetävät vakuutuksensa pois Pohjolasta, ellei toimihenkilöiden irtisanomisia peruta. Pohjola on sunnitellut irtisanovansa yli 200 toimihenkilöä samaan aikaan kun se jakaa kymmenkertaisen osingon edelliseen vuoteen verrattuna.

Viinanen myös puolusti tänään julkisuuteen toimittamassaan tiedotteessa yhtiön henkilöstövähennyksiä. Hän toisti vähennysten johtuvan siitä, että yhä suurempi osa asiakkaista haluaa hoitaa asiansa puhelimitse ja Internetin kautta. Lisäksi Viinanen korosti, että uutta työvoimaa tarvitaan nopeasti lisääntyvään eläkesäästämiseen. Hän myös muistutti yhtiön lisänneen atk-henkilöstöä.

Viinasen mukaan neuvottelut henkilöstön vähentämisestä on hoidettu asiallisessa hengessä ja yt-lain mukaan.
(MTV3-STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme