Mainos
Mainos

Viipuri-kortin kohtalo epäselvä

Viipuri-korttien voimassaolosta ja myynnistä on tänään liikkunut ristiriitaista tietoa.

Viipurin kaupunkia

Viipuri-kortteja Suomeen markkinoiva Uniteam Oy on ilmoittanut matkatoimistoille, että korttien myyntiä voi jatkaa nykyisten ohjeiden mukaan toukokuun alkuun saakka. Venäjän rajaviranomaiset ilmoittivat puolestaan Kaakkois-Suomen rajavartiostolle, että Viipuri-kortin käyttö loppuu lauantaina 25. maaliskuuta.

Rajavartioston saaman tiedon mukaan Venäjän rajaviranomaiset kuitenkin ilmoittivat, että ne kortit, jotka on myönnetty ennen lauantaita, olisivat voimassa 5. toukokuuta saakka. Uniteam Oy:n hallituksen puheenjohtajan Vasili Borisovin allekirjoittaman tiedotteen mukaan Viipurin kaupungin alueelle suuntautuvan viisumittoman matkailun voimassaoloa on onnistuttu jatkamaan vappuun asti. Ennen jatkoajan saamista on kuitenkin käyty monimutkaiset neuvottelut.

Venäjän Suomen suurlähetystö kertoi eilen Viipuri-kortin poistuvan käytöstä ja viisumivapaiden matkojen loppuvan lauantaina.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme