Mainos
Mainos

Viipurin matkat käynnistyvät jälleen

Matkat Suomesta Viipuriin alkavat jälleen huomenna, mutta niiden jatkuminen on epävarmaa.

-Vaikuttaa siltä, että katkos matkoissa on tehonnut, kertoo tilanteesta matkatoimistovirkailija Elisabet Ora Puolakan Valmismatkoista Valkealasta.

-Jatkosta tosin ei voi vielä sanoa mitään varmaa. Nyt lauantaina Viipuriin kuitenkin ajetaan aivan normaalisti,sunmmaa Ora.

Valkealalaisyritys lopetti parinkymmenen muun suomalaisen matkatoimiston mukana matkojen järjestämisen joulukuussa. Matkatoimistot boikotoivat Viipuria, koska niiden asiakkaita ryösteltiin siellä järjestelmällisesti. Toimistot vaativat Viipurin viranomaisia ja ennen kaikkea miliisiä puutumaan asiaan.

-Matkojen jatkuminen on kiinni Viipurin poliisin toiminnasta, toteaa Ora.

Viipurin tori on suomalaisten matkailijoiden puutteen vuoksi autioitunut. Torilla ei ollut tänään paikalla vierailleen matkustajan mukaan kuin muutama myyntikoju. Kaikki piraattituotteiden kauppiaat olivat poissa, eikä vaatekauppiaitakaan ollut kuin jokunen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme