Mainos
Mainos

Viisi ihmistä loukkaantui kahden auton kolarissa Ristiinassa

Yksi ihminen loukkaantui vakavammin ja neljä lievemmin kahden henkilöauton kolarissa Etelä-Savossa Ristiinassa varhain joulupäivänä.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus Mikkelintiellä sattui, kun Mikkelin suunnasta ajanut henkilöauto lähti heittelehtimään liukkaalla tiellä. Auton keula törmäsi vastaan tulleen auton kylkeen suoralla tiellä pienen mäen päällä.

Ristiinan suunnasta vastaan tullut auto päätyi katolleen ojaan. Pelastuslaitos joutui irrottamaan kaksi puristuksiin jäänyttä ihmistä autosta. Autoissa oli yhteensä kuusi ihmistä: toisessa kaksi ja toisessa neljä.

Pelastuslaitoksen mukaan osalla lievemmin loukkaantuneista oli vain pintanaarmuja, mutta heidät vietiin tarkistettavaksi sairaalaan. Vakavimmin loukkaantuneelta oli murtunut jalasta reisiluu. Tie onnettomuuspaikalla oli erittäin liukas, alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Hälytys onnettomuudesta tuli aamuviiden jälkeen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme