Mainos
Mainos

Viisi nuorta kuoli kolarissa Hausjärvellä

Hausjärvellä viimeöisen kuolonkolarin edeltävät tapahtumat alkavat hahmottua.

Poliisiauton vilkkuvalo

Hausjärven kolariauto oli ajanut ojaan juuri ennen kohtalokasta törmäystä rekan kanssa. Yöllinen onnettomuus vaati viisi kuolonuhria, lisäksi yksi nuorista on vakavassa tilassa sairaalassa.

Nuorten auto ajoi ensin ojaan, josta ohikulkijat auttoivat sen takaisin tielle. 400 metriä matkattuaan auto ajoi yhteen rekan kanssa.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mika Heikkosen mukaan onnettomuusauton kuljettajalla oli vaikeuksia hallita ajoneuvonsa:

-Ajotyylistä tai ajotavasta ei ole toistaiseksi ole mitään havaintoja. Mutta se, että sama ajoneuvo on jo kerran samana iltana ollut ojaanajettuna toki antaa viitteitä siitä, että ainakin kesärenkaiden merkitys onnettomuudessa nousee hyvinkin tärkeäksi. Alkoholin osuuteen emme pysty vastaamaan tässä vaiheessa.

Henkilöautossa oli kesärenkaat ja tien pinta oli jäinen. Auto tuli myös risteykseen kärkikolmion takaa. Kaikki autossa olleet viisi vainajaa on tunnistettu. He olivat 15 - 22-vuoden ikäisiä Hyvinkään-Mäntsälän-seutulaisia.

Viisi nuorta kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti henkilöauton ja rekka-auton törmäyksessä Hausjärvellä. Onnettomuus tapahtui kello 1 jälkeen tiellä numero 54 Hausjärven liittymän kohdalla.

Hausjärven suunnasta tielle tullut henkilöauto ajautui Lahden suunnasta tulleen rekka-auton alle. Poliisin mukaan viisi nuorta sai surmansa ilmeisesti heti, loukkaantunut kuljetettiin Medi-Helillä Helsinkiin sairaalaan.

Rekka-auton kuljettaja loukaantui lievästi. Rekka-auton kuljettajan mukaan mitään ei ollut tehtävissä. Onnettomuuden tutkintaa johtavan rikoskomisario Heikkosen mukaan onnettomuusauto oli vanhahko 320i-sarjan BMW.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme