Mainos
Mainos

Viisivuotiaan Vuokon äiti: Rakettitikku tuli aivan tyhjästä

Viisivuotiaan tytön uusi vuosi alkoi surkeasti, kaikista varokeinoista huolimatta.

Vuokko Huikari oli perheineen eilen alkuillasta Kirkkonummella ampumassa uuden vuoden raketteja, kun taivaalta pudonnut rakettikeppi osui hänen silmäänsä. Vuokko oli asianmukaisesti pukeutunut suojalaseihin.

- Rakettitikku tuli aivan tyhjästä, meni kasvojen ohi ja osui silmään suojalaseista huolimatta, kertoo Vuokon äiti Päivi Huikari.

Vuokko on ollut todella reipas, kehuu äiti. Ensimmäinen vuorokausi on mennyt nukkuessa ja kipulääkkeillä.

- Ensi viikko ollaan kotona levossa. Ei hypitä eikä riehuta.

Päivi Huikari on todella yllättynyt, että rakettitikku vahingoitti silmää vaikka tytöllä oli suojalasit päässään. Vuokko sai silmänsisäisen verenvuodon ja keskivaikean ruhjevamman.

- Lääkäri kertoi, että raketin keppi tulee mallista riippuen taivaalta valtavalla voimalla - se voi jopa ihan työntää suojalasit pois kasvoilta!

Vuokolle ei kuitenkaan äidin mukaan ole jäänyt tapaturmasta traumaa. Mutta ensi vuonna äiti aikoo olla erityisen huolellinen turvaetäisyyksistä.

- Jos minä olen ensi vuonna mukana ampumassa raketteja lasten kanssa, ne ammutaan niin, että toinen porukka on todellakin kaukana. Nyt välimatkaa oli noin 5-7 metriä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme