Mainos
Mainos

Viking Line kieltää hyteissä tupakoinnin

Viking Line kieltää tupakoinnin kaikkien aluksiensa hyteissä ja hyttikäytävillä kesäkuun alusta alkaen. Päätöstä perustellaan turvallisuussyillä ja useiden asiakastutkimuksien tuloksilla.

-Toimenpide on osa laajaa laadunkehittämisohjelmaamme. Perustana ovat useat asiakastutkimukset, joihin ovat vastanneet erittäin myönteisesti niin tupakoimattomat kuin tupakoivatkin matkustajat, kertoo Viking Linen tiedottaja Johanna Boijer-Svahnström.

Hän sanoo kuitenkin, että tupakoiville löytyy edelleenkin useita yleisiä alueita, mm. ravintoloita, joissa tupakointi on sallittu. Toisaalta Viking Linen ravintoloissa on kuitenkin aina myös alue, joissa tupakointi ei ole sallittua.

Punaisten laivojen meriaamiaiset ovat Boijer-Svahnströmin mukaan olleet jo jonkin aikaa savuttomia, ja tämäkin uudistus otettiin aikanaan vastaan myönteisesti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme