Mainos
Mainos

Viking Linen perutut vuorot vaikuttavat noin 200 matkustajaan – "Varaosat tulivat odotettua myöhemmin"

Viking Line on perunut myös tänään katamaraanivuorojaan. Viking Lineltä kerrotaan, että peruuntuminen johtuu myöhässä saapuneista varaosista.

– Tekninen konevika ei ole vakavampi, mutta jouduimme odottamaan varaosia. Nyt kun on kesäaika, varaosien toimituksessa meni pidempään kuin osasimme odottaa, Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström kertoo MTV Uutisille.

Kahden edestakaisen laivamatkan peruminen Helsingistä Tallinnaan vaikuttaa Boijer-Svahnströmin arvion mukaan noin 200 matkustajaan.

– Meillä liikennöi toinen alus, jonne matkustajat voivat varata uuden matkan. Lisäksi he voivat siirtää matkaansa tai sitten sitten maksetaan rahat takaisin.

Rahat takaisin

Viking Line maksaa perutuille vuoroille ostettujen matkalippujen hinnan takaisin. Vaihtoehtona matkaa voi myös siirtää myöhemmäksi, kertoo Johanna Boijer-Svahnström.

Jos matkustajalla on muita rahavaatimuksia matkansa peruuntumisen vuoksi, korvaukset ratkaistaan tapauskohtaisesti.

– Viking Linen nettisivuilla on ohjeet korvausten hakemisesta. Siitä, mitä korvataan ja miten, on olemassa säännöt, tiedotusjohtaja lisäsi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme