Mainos
Mainos

Ville Niinistö: Perussuomalaisten korvaaminen pienillä puolueilla olisi huonoin vaihtoehto

Perussuomalaisten korvaaminen hallituksessa RKP:llä ja kristillisdemokraateilla ilman uusia vaaleja olisi kaikkein huonoin vaihtoehto, sanoo vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö.

Niinistö pitää epätodennäköisenä, että nykyisestä eduskunnasta pystyttäisiin muodostamaan vahvaa ja hyvin toimivaa enemmistöhallitusta, jos hallitus hajoaa.

– Huonoin vaihtoehto on, että kokoomus ja keskusta täydentävät itseään niin, että ne saavat niukan enemmistön hallitukseen, joka räpeltää kaksi vuotta heikolla toimintakyvyllä ja antaa Halla-aholle oppositiossa mahdollisuuden meuhkata äärioikeistolaista, ihmisoikeuksia polkevaa politiikkaansa, Niinistö sanoi STT:lle Naantalin Kultarannassa.

– Kaikkien kansanvaltaisinta ja demokraattisinta olisi järjestää ennenaikaiset vaalit nyt. Silloin testattaisiin perussuomalaisten uuden linjan kannatus kansan keskuudessa, Niinistö jatkoi.

Niinistö osallistuu Naantalissa presidentti Sauli Niinistön isännöimiin Kultaranta-keskusteluihin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme