Mainos
Mainos

Vinkkimiehet: Poliisissa odotetaan kauhunsekaisin tuntein kevättä

MTV.fi:n Vinkkimiehiä puhuttavat uudessa jaksossa poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen Venäjän-vierailu ja laittoman maahantulon järjestämiseen liittyvän rikollisuuden torjunta.

Vinkkimiehet ovat saaneet kuulla, että poliisissa odotetaan kauhunsekaisin tuntein kevättä ja sitä, mitä itärajan takaa tuleman pitää.

Vinkkimiehet tarttuvat ohjelmassa myös Forssan poikkeukselliseen murhajuttuun.

Vuonna 1969 syntynyt opettajanainen on vangittu todennäköisin syin epäiltynä toimitusjohtajamiehensä murhasta.

Poliisi on tiedottanut tapauksesta  niukkasanaisesti eikä ole kommentoinut tekotapaa, mutta julkisuudessa olleiden tietojen mukaan murhaepäilyssä olisi kyse myrkyttämisestä.

Lisäksi ohjelmassa on uutta tietoa valelääkäri Esa Laihon oikeudenkäynnistä sekä marraskuussa Helsingin rautatieasemalla tapahtuneesta epäillystä joukkoraiskauksesta.

Samoin kuullaan Aarnio-oikeudenkäynnin tuoreet vaiheet. Puheenaiheena on mm. salaperäinen anonymisaattori.

Vinkkimiehet on parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme