Mainos
Mainos

Viranomaiset harjoittelivat näyttävästi Tallinnan-laivalla

Suomen ja Viron viranomaiset harjoittelivat eilen erikoisjoukoilla normaalisti liikenteessä olevalla Tallinnan-laivalla.

Suomen poliisin, Rajavartiolaitoksen ja Puolustusvoimien sekä Viron poliisin erikoisjoukot nousivat Viking Linen XPRS -alukselle Suomenlahdella. Matkustajia on informoitu harjoituksesta. Alueella liikkui myös viranomaisten aluksia ja helikoptereita.

Suomi ja Viro harjoittelivat yhteistoimintaa tilanteessa, jolle on ominaista merellinen liikkuva uhka ja toiminta useamman valtion alueella.

Suomen poliisin johtamassa harjoituksessa olivat mukana Rajavartiolaitos, Puolustusvoimat, Liikennevirasto, Liikenteen turvallisuusvirasto, Helsingin satama, Viking Line sekä Viron poliisi ja rajavartiolaitos.

Vastaavanlainen harjoitus järjestettiin edellisen kerran kaksi vuotta sitten Ahvenanmaalla yhteistyössä Ruotsin poliisin kanssa.

Toissapäivänä harjoiteltiin Helsingin Katajanokalla laiturilla olevalla Ruotsin-laivalla. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme