Mainos
Mainos

Virolaisia epäillään lukuisista Etelä-Suomen asuntomurroista

Osa anastetusta omaisuudesta on onnistuttu saamaan takaisin.

Kahta virolaismiestä epäillään useista Etelä-Suomessa tehdyistä asuntomurroista.

Keski-Uudenmaan poliisi uskoo kaksikon tehtailleen 12 asuntomurtoa. Rikokset ovat tapahtuneet joulu-tammikuussa Järvenpäässä, Tuusulassa, Espoossa, Mäntsälässä, Nastolassa, Hartolassa ja Porvoossa.

Keski-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi tapauksia koskevan esitutkinnan. Poliisin mukaan virolaiskaksikon jäljille päästiin hyvien todistajanlausuntojen avulla.

Miehet jäivät kiinni tammikuussa Loviisassa. Vuonna 1980 ja 1968 syntyneet epäillyt ovat olleet siitä lähtien vangittuina.

Asunnoista anastettiin murtojen yhteydessä pääasiassa koruja ja elektroniikkaa. Osa anastetusta omaisuudesta on onnistuttu saamaan takaisin. Tavarat löydettiin miesten käytössä olleesta henkilöautosta kiinnioton yhteydessä.

Poliisin mukaan asuntomurroilla ei ole suoraa yhteyttä viime vuoden keväällä Järvenpäässä ja Turussa selvinneeseen laajaan asuntomurtojen sarjaan. Murtosarjan tekijät olivat virolaisia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme