Mainos
Mainos

Virolaisyhtiö aloitti tienhoidon Suomessa

Yhtiö on satsannut uuteen kalustoon ja runsaaseen henkilöstöön. Se kertoo pyrkivänsä laajentamaan toimintaansa Suomessa ja Ruotsissa.

Viime keväänä kahden tienhoitourakan tarjouskilvan voittanut virolaisyhtiö on aloittanut työt Suomessa, tarkemmin ottaen Vetelin tienhoitoalueella Pohjanmaalla.

Osa kuljettajista on suomalaisia, jotka ovat olleet yllättyneet virolaisyhtiön satsauksista henkilöstöön ja uuteen kalustoon.

- Ennakkoluuloja on ollut ja puheita varmaan paljon, mutta kyllä nyt huomaa kun liikkuu tuolla maakunnassa, niin kaikki sanovat, että näin hyvät vehkeet teillä, yhtyy yhtiön autonkuljettajana toimiva Jarmo Hietaniemi.

Tällä hetkellä virolaisyhtiö toimii vasta kahdella tienhoitoalueella ja teiden hoidosta Suomessa vastaa edelleen pääasiassa Tieliikelaitos. Uudet urakat lähtivät kuitenkin marraskuun alussa tarjouskierrokselle, jossa AS Teho on jälleen mukana. Pyrkimyksenä on napata neljä uutta urakka-aluetta.

Entisistä Tieliikelaitoksen työntekijöistä vain yksi siirtyi virolaisyhtiön palvelukseen. Hän tietää, että työn jälki on Pohjanmaalla erityistarkkailussa ja siksi työntekijöitä on palkattu tuplamäärä.

- Koitetaan tehdä sillä lailla, että tienkäyttäjä ei huomaa mitään eroa, sanoo AS Tehon projektipäällikkö Kalervo Koski Vetelistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot