Mainos
Mainos

Virossa hämmästellään Häkämiehen huumelausuntoa

Viron pääministeri Mart Laar hämmästelee sisäministeri Kari Häkämiehen vihjailuja, joiden mukaan Viron poliisi on korruptoitunut eikä hoida tehtäviään. Häkämies sanoi eilen, että Viron poliisi on korruptoitunut ja maa voisi siksi jäädä EU-toiveissaan sivuraiteelle. Häkämiehen mukaan Tallinnan satamasta lähtisi joka päivä yksi huumausainelasti Suomeen.

Häkämies

Tämänpäiväinen Postimees-lehti muistuttaa että Suomesta tehdyistä huumausainerikoksista vain yksi prosentti on virolaisten tekmiä. Pääministeri Mart Laar odottaakin Häkämieheltä todisteita syytöksiin. Päivällä Tallinnassa tavanneet Laar ja pääministeri Paavo Lipponen sopivat viranomaisyhteistyön parantamisesta Viron ja Suomen välillä, jotta huumeiden salakuljetus saataisiin aisoihin.
Viron ja Suomen pääministerien tapaamisessa sovittiin viranomaisyhteistyön kehittämisestä, jotta huumerikollisuuden torjunta ei jäisi pelkäksi eri osapuolten syyttelyksi.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme