Mainos
Mainos

Virosta ostettu myrkkyviina tappoi Tampereella

Yksi henkilö on menehtynyt Tampereella juotuaan Virosta tuotua alkoholia. Kolme muuta samaan seurueeseen kulunutta on sairaalahoidossa.

Yksi henkilö on kuollut Tampereella juotuaan Virosta tuotua alkoholia. Kolme samaan seurueeseen kuulunutta henkilöä on toimitettu hoitoon Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan.

Kaksi keski-ikäistä tamperelaista pariskuntaa nautti perjantai-iltana puoli pulloa Captain Morgan -rommipullossa ollutta juomaa. Neste oli ennen korkin avaamista ollut kirkasta, mutta muuttui avaamisen jälkeen vihreäksi. Juoma oli maistunut ällöttävän makealta.

Lauantaiaamuna seurue huomasi, että kaikki ei ollut kunnossa. Oireina oli puheen sekavuus, voimakas huimaus ja oksentelu.

Toinen seurueen miehistä menehtyi myöhemmin ja sitä kautta myös poliisi sai tiedon tapahtumasta. Kolmen muun henkilön tilaa pidetään jo hyvänä.

Poliisin mukaan juoma on ostettu luultavasti muutama kuukausi sitten Virosta. Alkuperästä ei ole muuta tietoa kuin, että sitä ei ole ostettu kadulta. Juoman alkuperää selvitetään. Poliisi kehottaa yleisöä tarkkaavaisuuteen ja varovaisuuteen mikäli on syytä epäillä, että hankituissa juomissa olisi jotakin outoa.

Tapaukset tulivat ilmi tänään alkuiltapäivästä. Poliisi selvittää tapausta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme