Mainos
Mainos

Voimakas lumipyry vyöryy lännestä – reaaliaikainen ruuhka- ja keliseuranta tästä

Voimakas lumipyry on alkanut vyöryä Suomeen lännestä.

MTV:n meteorologi Mette Mannonen kertoo, että voimakkaimmat tuulet pyyhkäisevät Suomen eteläpuolelta, mutta matalapaine tuo mantereellekin sakeaa lumisadetta.

– Yön aikana lumisadealue leviää koko maan eteläosaan. Ja yön aikana myös tuulet voimistuu, lounaisilla merialueilla on jopa myrskyä. Näyttää, että runsaimmat lumisateet jäisivät selvästi Jyväskylän eteläpuolelle, että aivan eteläisimmässä Suomessa lunta tulee ihan reippaasti ja tuuli vielä pölyyttää sitä ja kinostaa. Mutta luultavasti maan keskiosassa ei tule läheskään niin paljon lunta, Mannonen kertoo.

Oulun korkeudella lumisade on lukijamme ottaman kuvan mukaan ehtinyt jo kinostua autoteille.

Huomenna sää on maan etelä- ja keskivaiheilla myös hyvin tuulinen. Lunta voi Mannosen mukaan tulla enimmillään kymmenisen senttiä.

Liikennevirasto seuraa reaaliaikaisesti ruuhkia, tietyömaita ja kelikameroita oheisessa palvelussaan. Sovellus toimii mobiililaitteilla vain sivuston täysversiossa.

 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme