Mainos
Mainos

Voimalaitosten lakonuhassa sovintoesitys

Valtakunnansovittelija Juhani Salonius jätti illalla sovintoesityksen kaupunkien voimalaitoksien lakonuhassa. Osapuolten on jätettävä vastauksensa Saloniukselle maanantaina klo 15. Työsopimuskiistan taustalla ovat sopimusoikeudelliset riidat. STTK:lainen Konepäällystöliitto on uhannut pysäyttää useiden suurten kaupunkien voimalaitokset, mikäli liitto ei pääse jäsentensä työehtosopimuksista tyydyttäviin neuvottelutuloksiin.

Eurajoki

Maaliskuun 23. päivänä uhkaavat lakot vaikeuttaisivat energiatuotantoa mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Mikkelissä. Liitto jätti keskiviikkona valtakunnansovittelijalle kaksi lakkovaroitusta. Niistä toinen on kohdistettu kaupunkien energialaitoksia edustavalle Kunnalliselle työmarkkinalaitokselle ja toinen kuntien energiayhtiöitä edustavalle Energia-alan työnantajayhdistykselle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot