Mainos
Mainos

Voittoisa lottokuponki houkuttelee uusia asiakkaita

– Ei kahta ilman kolmatta, veikkaavat Helsingin Malmin veikkauskioski TS Pelipisteen yrittäjät Sanna ja Tomi Riipi.

Viikonlopun kymmenen miljoonan euron jättipotin toinen voittoisa kuponki pelattiin helsinkiläisessä veikkauskioskissa. Voiton jälkeen tiskillä on käynyt kuhina.

– Uusia asiakkaita on tullut sunnuntaista lähtien. Tänään on ollut porukkaa jonossa asti ja lottoa on pelattu ahkerasti, vahvistaa yrittäjä Tomi Riipi.

Voitto tuo voittoja

Yrittäjille voittopotin myynti on jo toinen. Ensimmäinen 2,5 miljoonan euron lotonjättipotti myytiin edellisessä toimipaikassa kestoloton kautta.

– Silloin huomasi, että kestoloton pelaamisessa oli meillä selkeä piikki. Nyt näyttää samalta loton puolesta, Tomi kertoo.

Sanna Riipi nyökkäilee vieressä.

– On niitä asiakkaita, kun uskoo, että voitto tulee samasta paikasta uudelleen. Toiset taas siihen ei usko. Tunnelma on jokatapauksessa ollut iloinen. Täällä onnitellaan meitä ja uusia asiakkaita on tullut ovesta.Jokaisen asiakkaan huulilla se lottovoitto on ollut, Sanna kertoo.

Tomi Riipi vahvistaa uskomuksen.

– Moni uskoo, että siellä kannattaa pelata missä on voitettu. Jos ei tule voittoja, niin ei tule myöskään asiakkaita.

Vakiasiakkaiden joukossa voittaja?

Kioskilla käy kosolti vakiasiakkaita. Lähes kaikki utelevat onko voittaja käynyt kääntymässä.

– Tämä on hyvä paikka, asiantuntevaa palvelua, huikkaa rouva ennen kuin jatkaa matkaansa.

Kioskin pitäjien tuttu miesasiakas ihmettelee voittoa

– Minullehan se olisi pitänyt myydä! mies naurahtaa kioskin kulmalla hyväntahtoisesti.

– Summa on niin iso, että toivottavasti menee tarpeeseen. Olemme kyllä tosi onnellisia voittajan puolesta, huokaisee Sanna Riipi.

Tunnelma oli kaksi vuotta Helsingin Malmintorilla toimineen kioskin omistajillakin riemuisa, kun voitto paljastui omassa putiikissa pelatuksi.

– Puhelimet alkoivat soimaan lauantaina, ennen kuin me itse edes tiesimme, että voittokuponki oli pelattu meillä. Itse purskahdin ihan itkuun ja hypin riemusta. Tämä on ala, missä asiakkaan voitosta iloitsee vilpittömästi, tai jos ei iloitse, niin vaihtaa kyllä alaa, Sanna hymyilee.

Voittajasta ei yrittäjillä ollut vielä tietoa.

– Voittajaa on mahdotonta tietää, meillä käy 200-300 asiakasta päivässä. Emme edes tiedä, onko voittokupongissa koneen arpomat numerot vai voittajan omat numerot. Eilen olimme auki seitsemän tuntia, vaikka normaalisti sunnuntaisin olemme kiinni. Porukkaa kävi jatkuvasti, Tomi Riipi sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme