Mainos
Mainos

VR hyvittää talven ongelmia asiakkailleen - katso hyvitykset

VR on päättänyt antaa ylimääräisen hyvityksen asiakkailleen talven liikenneongelmien vuoksi. Asiakkaat saavat 20 prosentin alennuksen kaikista 15.3.–15.4. aikana ostettavista VR:n lähi- ja kaukoliikenteen 30 päivän lipuista.

Alennuksen saa lipunoston yhteydessä lipputoimistoista tai tilaamalla lipun VR:n puhelinpalvelusta ja lunastamalla sen lippuautomaatista, asemilta tai R-kioskilta. Matkustusaika on 15.3.–15.5.2011. Alennus ei koske HSL:n lippuja.

VR hyvittää myös koko lipun hinnan takaisin Pohjanmaan radalla sattuneen onnettomuuden vuoksi viime maanantain 21.2. ja tiistain 22.2. välisenä yönä myöhässä kulkeneiden yöjunien matkustajille.

Sääolosuhteet riesana

Haastavat sääolosuhteet ovat vaikeuttaneet junaliikennettä talven aikana, minkä vuoksi aikataulumuutokset ja viivästykset sekä kalustomuutokset ovat haitanneet varsinkin junalla päivittäin matkustavia asiakkaita. Pääkaupunkiseudulla on lisäksi ajoittain supistettu junatarjontaa.

– Haluamme hyvittää aiheutunutta haittaa asiakkaillemme antamalla alennuksen lipun hinnasta. Tavoitteenamme on tietysti, että junaliikenne sujuu hyvin eivätkä asiakkaamme koe tällaisia haittoja. Tekeillä on useita tilannetta parantavia toimenpiteitä, sanoo matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Jaatinen.

VR on tehnyt jo paljon junaliikenteen täsmällisyyden parantamiseksi. Talvi on mennyt edellistä hieman paremmin, pitkien myöhästymisten määrä on vähentynyt ja poikkeustilanteissa junaliikenne on ollut hallitumpaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme