Mainos
Mainos

VR kokoaa jo selvitystä ongelmistaan

VR kertoo jo aloittaneensa junaliikenteen talviongelmista kertovan selvityksen tekemisen.

Aiemmin tänään liikenneministeri Anu Vehviläinen vaati VR:ltä selvitystä junaliikenteen edelleen jatkuvista talviongelmista.

Ministerin mukaan ihmisillä on lupa odottaa sujuvaa raideliikennettä myös talvikelillä. Selvitystä odotetaan perjantaihin mennessä.

VR syyttää osin ongelmista Helsingin ahdasta ratapihaa. Junat ajavat asemalla umpikujaan, mikä on VR:n yhteiskunta- ja ympäristöjohtaja Otto Lehtipuun mukaan merkittävä ongelma.

– Edestakainen liike on vaikea ohjattava, pienikin häiriö junien kulussa toistuu laajasti. Ainoa keino ahtauden poistamiseksi olisi se, että saisimme rakennettua Pisara-radan, jolla ratapiha voitaisiin ohittaa.

Lehtipuu kertoo, että VR on lisännyt väkeä kaluston kunnossapitoon sekä ratapihalle. Lisäksi Helsingin Ilmalassa on uusi sulatuslaitteisto.

Katso Tarja Hakulisen juttu

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot