Mainos
Mainos

VR lisää vihreitä lähtöjä

Junalla matkustaminen halpenee tästä päivästä lähtien. Kyse ei ole varsinaisista lippujen hinnanmuutoksista, vaan VR:n uudistuksista joilla lisätään niin sanottujen vihreiden lähtöjen määrää ja muutetaan osa pikajunista taajamajuniksi.

Valtion Rautatiet lisää tästä päivästä alkaen vihreiden lähtöjen sekä taajamajunien määrää.

Valtion Rautateiden markkinointipäällikön Antti Jaatisen mukaan taajamajunia on hiljaisimmilla rataosuuksilla uudistuksen jälkeen yli kolmekymmentä. Taajamajuna on junatyypeistä edullisin, eikä siihen osteta lainkaan lainkaan paikkalippua.

VR:n vihreiden lähtöjen määrä nousee uudistuksen myötä 34:ään ja vihreiden lähtöjen kattavuutta parannetaan myös pääradoilla. Vihreillä lähdöillä matkustajat saavat 15 prosentin alennuksen lipuistaan, koska junat kulkevat pääosin ruuhka-aikojen ulkopuolella.

VR ei ole nostanut lippujen hintoja vuoden vaihduttua. Myös aikataulumuutokset ovat hyvin vähäisiä, sillä tänään alkavalla uudella aikataulukaudella vain neljän junan aikataulut ovat muuttuneet koko maassa. Näiden neljän junan osalta aikataulumuutokset ovat muutamia minuutteja.

(MTV3)
(Huomenta Suomi 07.01.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme