Mainos
Mainos

VR maksaa hyvitystä osalle asiakkaista

VR maksaa ylimääräistä hyvitystä asiakkaille, jotka ovat ostaneet lipun verkkokaupasta tai automaatista, mutta jääneet ilman lippua. VR:n mukaan yksittäisen junalipun ostanut asiakas saa rahansa takaisin puolitoistakertaisena. Kausi-, sarja- ja autopaikkalipuista hyvitys on viisi prosenttia.

VR:n matkustajaliikenteestä vastaava johtaja Antti Jaatinen sanoo, että tapauksia on ollut joitain satoja. Suurin osa rahansa menettäneistä on jo saanut hyvityksen tililleen tai pankkikortilleen.

VR:n hyvitys tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 40 euron lipun ostanut saa takaisin yhteensä 60 euroa. 110 euron sarjalipun ostaneelle VR palauttaa yhteensä 115,50 euroa. Jaatinen ei perustellut tarkemmin VR:n hyvitysten periaatteita.

– No tämä on nyt tähän tilanteeseen tehty ja ajateltu, että asiakkaille tulee pientä hyvitystä vaivasta. Tässä varmaan on monenlaisia vaihtoehtoja, mutta nyt on päätetty tämmöinen, Jaatinen kertoi puhelimitse STT:lle.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme