Mainos
Mainos

VR:n junalippukaaos turhautti asiakkaita - "pian tulevat parkkisakot"

Junayhtiö VR:n ongelmat lipunmyynnissä ovat turhauttaneet asiakkaita tänään.

– No kyllä turhauttaa. Kävin täällä jo aamulla ja jouduin tulemaan uudelleen (noin pari tuntia myöhemmin). Luulisi, että tähän olisi osattu varautua paremmin, Pasilan asemalla asioinut Pentti Karkia kertoo.

VR:n junalippujen uudistus on ruuhkauttanut yhtiön verkkokaupan pahasti. Vähään aikaan lippuja ei pystynyt ostamaan lainkaan, ja sivusto on hidastellut. Kävijämäärä on ollut 20-kertainen tavanomaiseen nähden

Helsinkiläinen Benjam Mitrunen pelkäsi parkkisakkojen puolesta.

– Minulla loppuu tässä pian parkkiaika, kun joutuu odottelemaan niin kauan. Parkkisakot tulevat pian, jos en saa lippua, myös Pasilassa asioinut Mitrunen toteaa.

VR:n uudistukselle löytyi myös ymmärrystä.

– Kyllähän sen kaikki tietää, etteivät atk-järjestelmät toimi heti täydellisesti, kun ne otetaan käyttöön, Helsingin päärautatieasemalla lippunsa ostanut Jorma Niemi toteaa.

VR:n merkittävin uudistus on ennakkolippu, jonka voi ostaa verkkokaupasta aikaisintaan 60 päivää ja viimeistään viikko ennen junan lähtöä. Mitä aikaisemmin lipun ostaa, sitä halvempi se on. Etua voi saada enintään 50 prosenttia. VR tarjoaa myös muita tarjouksia lippuihin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme