Mainos
Mainos

VR:n konduktööri kampanjoi ruuhkajunassa

Pääkaupunkiseudun lähijunassa kuultiin tänään poikkeuksellisia kuulutuksia. Lähiliikenteen junavuorolla Vantaankoskelta Helsingin rautatientorille kuultiin aktiivisen konduktöörin ajatuksia siitä, kuinka ruuhkajuniin saadaan lisää väljyyttä.

- Pahoittelen omasta ja edustamani yhtiön puolesta rautatieliikenteen tilaa. Seuraavissa eduskuntavaaleissa kehotankin kaikkia äänestämään puoluetta, joka on rautatieliikenteen lisäämisen kannalla, ei kilpailuttamisen kannalla. Naapurimaassamme Ruotsissa rautatieliikenne päätettiin kilpailuttaa, ja tilanne on siellä vielä huonompi kuin meillä, kampanjoi konduktööri.

- Toisaalta taas VR voisi ottaa mallia Japanista, Tokiosta, jossa ruuhkajuniin nousemista ovat helpottamassa sisääntyöntäjät. Ehkä siinä on ratkaisu myös VR:n kaluston vähyyteen, jatkoi anonyymiksi jäänyt konduktööri.

Matkustajat suhtautuivat toistuviin kuulutuksiin huvittuneesti ja tunnelma täpötäydessä M-junassa oli miltei hilpeä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme