Mainos
Mainos

VR:n lähijunat kulkevat yhä poikkeusaikatauluissa

VR vähentää pääkaupunkiseudun lähijunaliikennettä myös tänä aamuna. Ennakkoon tehdyllä päätöksellä halutaan VR:n mukaan taata liikenteen sujuvuus.

Poikkeusaikataulut ovat voimassa ainakin puoleenpäivään asti, jolloin VR:n on tarkoitus tiedottaa uusista liikennejärjestelyistä.

Kaukoliikenteen junat ajetaan kuitenkin normaalisti.

Näin lähijunat liikennöivät aamulla

Kaikki Helsingin ja Saunakallion välillä kulkevat G-junat ja E-junat Helsingin ja Kauklahden välillä on peruttu. Helsingin ja Leppävaaran välillä kulkee kolme A-junaa tunnissa suuntaansa. Helsingin ja Vantaankosken välillä kulkee kolme M-junaa tunnissa suuntaansa.

Lisäksi ruuhka-aikana kello 6.00-8.30 kaikki I-junat Helsingin ja Tikkurilan välillä on peruttu.

Helsingin ja Keravan välillä K-junat liikennöivät N-tunnuksin. N-junia kulkee kymmenen minuutin välein suuntaansa. Junat pysähtyvät kaikilla väliasemilla.

Kaikki Karjaan ja Helsingin välillä kulkevat Y-junat pysähtyvät poikkeuksellisesti myös Kauklahdessa ja Espoossa.

U- ja S-junat Helsingin ja Kirkkonummen välillä sekä Z-junat välillä Helsinki-Lahti kulkevat normaalisti. Samoin R- ja H- sekä tunnuksettomat lähiliikennejunat Helsingin ja Riihimäen välillä ajetaan normaalin aikataulun mukaisesti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme